Sedam nesvakidašnjih cestovnih putovanja

Foto: PR

U NOVOM broju magazin TopGear Hrvatska donosi priče sa sedam nesvakidašnjih cestovnih putovanja. Prvo i najambicioznije je ono s Bugatti Veyronom po majci svih cesta – Routeu 66. Ovo epohalno sedmodnevno putovanje od Chicaga do L. A.-a s najbržim cestovnim automobilom apsolutno jedinstveno je do sada i sumnjamo da će ga itko uspjeti ponoviti.

Novi Subaru WRX STi dobio je zadatak da se po zaleđenoj cesti uspne do vrha planine Washington, gdje temperaturu od -28°C prati i snježni vjetar koji puše brzinama većim i od 100 km/h. TopGear je posjetio i AMG-ov tajni testni poligon u zabačenom dijelu Njemačke i upoznao jedan od najuzbudljivijih automobila godine – AMG GT.

U Engleskoj je Porsche Macan odmjerio snage s Audijem SQ5, Land Rover Evoqueom i jednim pravim pravcatim tenkom. Audi RS4 je u južnoafričkom zaljevu False sudjelovao u uzbudljivom lovu na morske pse, a Peugeot SW bio je na službenom putu u Monaku. A što se dogodi kada običan čovjek bez imalo trkačkog iskustva sjedne u bolid Formule 1 i pojuri stazom, saznajte u uzbudljivoj priči iz Francuske.

TopGear donosi i brojne fascinantne brojke i činjenice vezane uz bolide F1, a tu su i ekskluzivni razgovori s Lewisom Hamiltonom i "zvijezdom iz sjene", vozačem sigurnosnog automobila Berndom Mayländerom. Uz zanimljivu priču s ocem buggyja Bruceom Meyersom, tu je još i mnoštvo testova novih automobila te redovite kolumne TopGerovih televizijskih zvijezda.

TopGear Hrvatska na kioscima od 04.08., po opuštenoj ljetnoj cijeni od 9,75 kuna i dalje na 150 stranica.

Pročitajte više