The Rock zapeo u Porscheu i izazvao provalu smijeha na snimanju

THE Rock je zapeo u još jednom autu snova.

Akcijski spektakl Red Notice je zapao u nove probleme. Za njih je kriv Dwayne Johnson osobno, odnosno njegovo tijelo. Naime, bivši hrvač i jedan od najbolje plaćenih glumaca je jednostavno prevelik da bi stao u supersportski automobil. 

Nakon višemjesečnog prekida snimanja zbog pandemije u rujnu se počelo opet raditi na filmu. Nabavljen je i Porsche Taycan, jedan od najtraženijih električnih bolida današnjice, a u njemu je trebao The Rock odraditi akcijsku scenu. I da skratimo priču, ona nije nikada snimljena jer je potjera stala odmah na početku – glumac je zapeo u automobilu.

 

Producent Rawson Marshall Thurber je predvidio scenu potjere u kojoj Dwayne uskače u Porsche. Skupi Taycan je kupljen i dostavljen na lokaciju snimanja i taman kad je Dwayne trebao uskočiti, shvatili su da je jednostavno prevelik, odnosno da su mu leđa preširoka. Nakon potrebnih izmjena na radnji scena je naknadno ipak snimljena.

S budžetom od 188 milijuna dolara akcijski film Red Notice je jedan od najskupljih filmskih projekata u povijesti Netflixa. Uz Dwaynea Johnsona glavnu ulogu je dobila Gal Gadot, a u filmu se pojavljuje i Ryan Reynolds. 

Podsjetimo, Dwayne Johnson je već imao problem s jurilicama. Prije nekih pet godina požalio se da ne stane u LaFerrari.

 

Pročitajte više