VIDEO Uskočio je kroz prozor automobila u vožnji i za to je imao plemenit razlog

 Screenshot: YouTube

HRABROM gestom pokušao je spasiti život neznanca. 
 
Randy Tompkins je osoba kakvom bi većina nas htjela biti. Čim je uočio da nešto nije u redu priskočio je u pomoć i riskirajući vlastiti život možda spasio život osobi koju nikada prije nije vidio. 
Nemili događaj se dogodio prošlog petka kada je jedan automobil nekontrolirano vozio prometnicom u Dixonu, savezna država Illinois, i pritom prošao raskršćem kroz crveno svjetlo.
 
Nadzorna kamera policijskog vozila snimila je cijeli događaj, pa i trenutak u kojem se zaustavlja kamionet iz suprotnog smjera. Trenutak kasnije vozač pomiče kamionet kako ga ne bi udario Passat, izlazi i uskače kroz otvoren prozor kako bi zaustavio automobil u nekontroliranom kretanju. Ubrzo stižu i policajci koji preuzimaju nadzor nad vozilom i pozivaju hitnu pomoć kako bi pomogli onesviještenom vozaču.  

Prema policijskom izviješću "Tompkins je uočioi vozača automobila i nešto mu je izgledalo medicinski pogrešno.  Vozač kamioneta je otrčao do automobila i bez oklijevanja uskočio kroz prozor sa suvozačeve strane u pokušaju da zaustavi automobil. Tompkins je zaustavio automobil u trenutku kad su automobilu pristupili i policijski službenici". 
 
Policija se na Twitteru zahvalila Tompkinsu na herojskom činu u kojem je riskirao vlastiti život kako bi spasio neznanca. Pritom policajci nisu ostali dužni ni svima koji su propitivali policijsku proceduru i postavili pitanje zašto sami nisu zaustavili automobil. 
 
 

Pročitajte više