Netflix ostaje bez druge sezone hit serije Wednesday?

Foto: YouTube

NETFLIX će možda izgubiti jednu od svojih najgledanijih i najpopularnijih serija, Wednesday. Ovaj spin-off legendarnog filma Adams Family naišao je na veoma pozitivne kritike, a dodatno je oduševila glumica koja utjelovila Wednesday Addams, Jenna Ortega, no fanovi možda neće dočekati novu sezonu na Netflixu.

Naime, kako je Deadline otkrio prošle godine, Amazon i MGM studio su se spojili, a kako MGM producira Wednesday, nova sezona mogla bi završiti na Amazon Prime streaming servisu. Odluka još nije donesena i nije bilo nikakvih službenih najava, ali šansa da druga sezona završi na Amazon Primeu postoji.

Podsjetimo, riječ je o nadnaravnoj horor komediji u kojoj Jenna Ortega glumi kćer obitelji Addams. Nova serija prati Wednesday Addams na akademiji Nevermore, gdje ona pokušava ovladati svojim psihičkim sposobnostima, spriječiti ubojiti pohod i riješiti misterij koji zadnjih 25 godina prati njene roditelje. Uz to pokušava riješiti probleme s kojima se muče tinejdžeri njezinih godina. 

Wednesday je čak dva tjedna provela u vrhu gledanosti na globalnoj razini, a valja spomenuti kako je Jenna Ortega zaradila nominaciju za Zlatni globus zbog svoje uloge.

Pročitajte više