Potvrđena je druga sezona Netflixove hit serije

Screenshot: YouTube

NAJGLEDANIJA Netflixova serija, nakon što je srušila rekord Stranger Thingsa i Wednesday, dobiva drugu sezonu. One Piece je postao toliko popularan na Netflixu da su ga brojni obožavatelji prozvali najboljom adaptacijom neke japanske mange. Serija je u potpunosti zaludila gledatelje, o čemu govori i podatak da je pregledana u 84 države svijeta tijekom svog debitantskog vikenda te postala najgledanijom na toj streaming platformi.

Radnja prati gusarske avanture ekipe budućih pirata Slamnatih šešira predvođene Monkeyjem D. Luffyjem. Luffy oduvijek sanja da postane Kralj Gusara i u potrazi je za misterioznim blagom One Piece.

 

Zbog velike popularnosti i rekordne gledanosti bilo je pitanje vremena kad će dobiti zeleno svjetlo za drugu sezonu. To se upravo i dogodilo, a o svemu se oglasio tvorac mange Eiichiro Oda.

"Čini se da ljudi diljem svijeta uživaju u seriji, što čini naporan posao produkcijskog tima vrijednim. Svima koji su bili fanovi One Piecea godinama i onima koji su to postali sada, veliko hvala", emotivan je bio Oda.

"Dva tjedna nakon izlaska dobio sam odlične vijesti. Netflix je odlučio produžiti seriju. Avanture Inakija i Slamnatih šešira se nastavljaju", potvrdio je.

Koliko je serija voljena, dokazuje da ocjene kritičara i publike ne odskaču previše na portalu Rotten Tomatoes. Kritičari su ju ocijenili s 85% pozitivnih recenzija, dok je kod publike postotak veći – 95%.

Nije poznato kad će točno druga sezona izaći, no fanovi ne trebaju biti zabrinuti. I Netflix i glumačka postava uživaju u reakcijama na prvu sezonu, stoga možemo očekivati isti trud produkcijskog tima i u nastavku.

>> Ovaj film je bio inspiracija za Netflixovu najgledaniju seriju

Pročitajte više