14-minutni trening popularne fitness trenerice jamči ravan trbuh

ODUVIJEK sanjate o tome da imate definiran i ravan trbuh, a nemate vremena niti novca za svakodnevno znojenje u teretani? Bez brige, zahvaljujući ovom brzom 14-minutnom treningu trenerice Kayle Itsines imate sve što vam je potrebno da ojačate svoje tijelo. Trening uključuje kombinaciju izometričkih i dinamičnih vježbi za jačanje trbuha te dubokih mišića za stabilizaciju.

"Oduvijek mi je želja bila da fitness učinim dostupnim za apsolutno sve žene, a ne samo one koje mogu izdvojiti vrijeme i novac za česte odlaske u teretanu. Upravo je to bila ideja iza ovih fenomenalnih vježbi koje sam osmislila. Svoju snagu i kondiciju sada možete izgraditi vježbajući vlastitim tempom u kratkom periodu i u vremenu kada to vama najviše odgovara. Iako trening traje samo 14 minuta, nemojte da vas to zavara. Iznimno je intenzivan i odličan za zatezanje mišića cijelog tijela", objasnila je Itsines za Cosmopolitan.

Zanima vas što možete očekivati od ovog treninga? Set vježbi koje je osmislila popularna fitness trenerica sastoji se od tri dijela s glavnim fokusom na stabilnost i jačanje trbušnih mišića. Najbolja stvar je što ih možete izvoditi kada i gdje god to želite, bilo u dnevnom boravku, u prirodi ili pod pauzom u uredu.

Vježbe traju sveukupno 14 minuta, no već nakon prvog seta vidjet ćete koliko energije i znoja ''izvlače'' iz vas, a nakon njih osjećat ćete se fantastično. Sastoje se od nekoliko vrsta plankova, marinaca te ostalih vježbi koje će pomoći u definiraju vaših trbušnih mišića, dok će rezultati biti vidljivi već nakon nekoliko dana.

Pročitajte više