7 jednostavnih poteza koji će vam rezultate donijeti doslovno - odmah!

Foto: 123rf

"POŽELITE, odradite - dobijete.", tako bi nekako mogao glasiti moto ovih jednostavnih vježbi koje će vam mnogi stručnjaci izdvojiti kao definitivno najučinkovitije. I samim time vjerojatno najisplativije vježbe koje biste svakako trebali uvrstiti u svoj fitness plan. 

Neke od njih u više smo navrati već promovirali, ali za dobre vježbe nikada, baš nikada nije na odmet ponoviti ih. 

Posebno ako ste gladni dobrih rezultata. 

Jer, iako dobro debelo svjesni da se nijedan mišić ne može izgraditi u samo jednom danu - to ne znači da vam jedan dobar trening neće donijeti instant rezultate! 

Kako je to Erica Suter, trenerica iz Marylanda dobro sročila - ne može vam nitko reći da vam jedan trening neće pomoći. kako neće? Pa sve je bolje od nevježbanja, a ove vježbe posebno će vas potaknuti na rad. 

Čak i ako odaberete samo jednu vježbu, ma samo jedan potez, i radite ga u 8 - 12 ponavljanja, pa fino sve to ponavljate u 3 do 5 serija - vjerujte, vaš će se metabolizam toliko ubrzati, vaši mišići toliko zapaliti da vam nitko, baš nitko neće moći reći da niste odabrali dobro. 

1. Zamah girjom 

2. Mrtvo dizanje 

3. Vježba za bicepse s trakom 

4. Chin-ups 

5. Bird - dog s otporom 

6. Man - Makers

7. Sumo čučanj (s opterećenjem) 

Nakon što odradite sve serije svojih odabranih poteza, stanite pred ogledalo i pogledajte - vidite li te instant rezultate? 

 

Pročitajte više