Najčudniji celebrity trikovi za mršavljenje

Foto: GQ
 
OD drastičnih dijeta do napornih treninga, slavni i poznati spremni su na gotovo sve kako bi zablistali na crvenom tepihu. Pogledaj neke od najčudnijih trikova za mršavljenje.
 
1. 2006. godine, Beyonce se za ulogu u filmu Dreamgirls odlučila za tekuću dijetu na kojoj je pila samo vodu s limunom, cayenne paprom i javorovim sirupom. U 2013., s Jay Z-em je otišla na 22-dnevnu vegansku dijetu te sve zabilježila na Instagramu.
 
2. Marilyn Monroe započinjala je dan s dva sirova jaja izmiješana u toplom mlijeku. Preskakala je ručak, a za večeru bi jela kuhanu jetru, odrezak ili janjetinu s pet mrkvi. Za desert je jela sladoled s toplim čokoladnim preljevom. 
 
3. Megan Fox se nakon rođenja djeteta odrekla ugljikohidrata. Izbjegavala je kruh i slične ugljikohidrate, a izjavila je kako je najgora stvar koju konzumira - kava. 
 
4. Jessica Alba priznala je kako je koristila korzet kako bi izgledala kao i prije poroda. Nosila je dupli korzet danju i noću gotovo tri mjeseca.
 
5. Natalie Portman za ulogu Crnog labuda morala je izgubiti 10 kilograma kako bi izgledala kao prava balerina. Lijepa glumica izjavila je kako je godinu dana jela samo bademe i mrkve.
 
6. Zaboravi na Paleo dijetu, Madonna je smršavila pomoću Vukodlak dijete na kojoj se jede prema lunarnom kalendaru. Jela se pripravljaju prema fazama mjeseca, a navodno se može izgubiti tri kilograma u samo 24 sata. Nama se čini kako je ipak riječ o gubitku vodene težine koja se vrati jako brzo.
 
7. Elle Macpherson održava savršenu figuru alkalnom dijetom. Zgodna Elle izjavila je kako uglavnom jede povrće, malo ribe, ne previše proteina te izbjegava kavu i alkohol.

Pročitajte više