Adele odjenula haljinu staru četiri godine i pokazala dramatičnu transformaciju

SVIJET mjesecima ne prestaje brujati o nevjerojatnoj promjeni pjevačice Adele koja je skinula vrtoglavih 45 kilograma. Dramatičnu transformaciju pokazala je odjenuvši haljinu koju je nosila prije četiri godine na glazbenom festivalu Glastonbury.

32-godišnjakinja je 2016. nastupila u dugoj crnoj haljini širokih rukava sa zlatnim detaljima, a sada ju je uhvatila nostalgija pa ju je odjenula u subotu te pozirala u njoj u svojoj dnevnoj sobi, dok se na televiziji vrtio isječak s festivala koji je ove godine otkazan zbog pandemije koronavirusa.

Na prvoj fotografiji pozira u čučnju pred televizorom u sivoj trenirci i širokoj bijeloj majici, a na drugoj se rasplesala u haljini kuće Chloe u kojoj se pojavila pred mnogobrojnom publikom prije četiri godine. 

Adele je počela mršavjeti nakon razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckog prošle godine. Počela je trenirati i podvrgnula se sirtfood dijeti.

“Plakala sam, a sad se znojim”, poručila je putem društvenih mreža nekoliko tjedana nakon objave razvoda. 

Njena transformacija mnoge je zaintrigirala pa je tako objavljen sedmodnevni plan prehrane nalik onom koji je slijedila, a njen trener Pete Geracimo otkrio je koja vas tri koraka dijele od promjene koja Adele odlično stoji.

Pročitajte više