Adele slomljeno srce neće liječiti hranom: Okreće se mršavljenju

Foto: EPA-EFE, Instagram

IAKO je potvrđeno da se pjevačica Adele nakon tri godine braka rastaje od Simona Koneckog, to ne znači da će hranom liječiti slomljeno srce. Dobitnica Grammyja se navodno obratila najboljoj prijateljici Jennifer Lawrence za savjete oko mršavljenja i vođenja zdravijeg životnog stila, piše Radar Online. 

Adele je nedavno smršavila 12 kilograma nakon što je iz prehrane izbacila šećer i alkohol. Sada namjerava usvojiti još više zdravih navika. 

U tome će joj pomoći Lawrence koja zna koliko je važno voditi računa o tjelesnom, ali i mentalnom zdravlju. Potiče Adele na prestanak pušenja, bavljenje pilatesom, a savjetuje joj i da brzu hranu zamijeni zdravijim obrocima te počne piti biljne čajeve. 

“Adele i Jennifer su najbolje prijateljice. Često se čuju i razmjenjuju poruke. Jennifer joj je inspiracija i mislim da na neki način želi biti poput nje”, otkrio je neimenovani izvor i dodao da Adele može štošta naučiti od nje.

Adele i Jennifer su postale najbolje prijateljice nakon što su se upoznali na dodjeli Oscara 2013. Obje su tada kući ponijele zlatne kipiće: Adele za izvedbu pjesme Skyfall u filmu James Bond, a Jennifer za najbolju žensku ulogu u filmu Silver Linings Playbook.

Pročitajte više