Anđelice Victoria's Secreta otkrile svoje omiljene i omražene vježbe

Foto: Instagram

NEKE od najzgodnijih žena svijeta, anđelice Victoria's Secreta, redovito treniraju i tako, i zdravom prehranom, naravno, održavaju vitku figuru. 

Ipak, i one su samo ljudi i ponekad bi radije ostale u krevetu umjesto treninga na koji se na koncu natjeraju jer znaju koliko dobre rezultate nosi. 

Neke od najpoznatijih anđelica otkrile su svoje omiljene, ali i omražene vježbe. 

Josephine Skriver

Josephine tvrdi da su njezine omiljene i omražene vježbe - iste. Ova manekenka najmanje voli raditi čučnjeve i marince, ali zato što zna koliko dobre rezultate donose, ipak izdrži i odradi ih. 

Jasmine Tookes

Jasmine svojom omiljenom vježbom smatra čučnjeve jer najbolje izgrađuju stražnjicu, a najmanje voli vježbe za ruke jer je, kako kaže, uvijek usmjerena na izgradnju nogu i stražnjice. 

Shanina Shaik

"Trbušnjaci su moja omražena vježba. Preteški su i ne volim ih, ali ih radim. Moje omiljene vježbe su sve za noge", ističe Shanina za Harper's Bazaar. 

Gigi Hadid

Gigi obožava boks i jahanje jer su zabavni i, kako kaže, nisu obični trening. Ipak, izbjegava trčanje jer ga smatra dosadnim. 

Bella Hadid

Baš kao i njezina sestra, Bella obožava boks. Ipak, vježbanje u teretani joj predstavlja pravu glavobolju. 

Grace Elizabeth

Grace obožava raditi izdržaj, a, baš kao i Gigi, mrzi trčanje, ali ipak otrči poštenu kilometražu dva do tri puta tjedno. 

Romee Strijd

Simpatična Nizozemka obožava treninge s utezima, a kao i, očigledno, većina njezinih kolegica, mrzi trčanje koje potpuno izbjegava. 

 

Pročitajte više