Bodybuilder isprobao plan treninga i prehrane J.Lo. Sve je zabilježio kamerom

GLUMICA i pjevačica Jennifer Lopez je u nevjerojatnoj formi, a to redovno potvrđuje i svojim nastupima, ali i objavama na društvenim mrežama. Iako se mnogi vole tješiti kako je njezina tajna isključivo u dobrim genima, to baš i nije tako.

Zato je bodybuilder Will Tennyson odlučio provjeriti kako izgleda njezin plan prehrane i vježbanja te ga isprobati na samo jedan dan. Sve je zabilježio kamerom te je video podijelio na svom YouTube kanalu.

Prema njemu, J.Lo dnevno unosi tek 1400 kalorija, a dan započinje proteinskim smoothiejem s bobičastim voćem, grčkim jogurtom, medom, limunom i cimetom.

"Volim smoothieje, ali me oni ne zasite. Ovo je poput doručka prije pravog doručka", zaključio je Will vozeći se prema teretani.

Trening koji je odradio osmislio je jedan od trenera J.Lo, David Kirsch, a uključuje 32-minutni HIIT kružni trening za cijelo tijelo s 16 vježbi i 20 ponavljanja. Kako je ovaj brutalan trening izgledao, provjerite u videu:

Nakon treninga, za užinu jede samo jabuku, dok za ručak jede salatu od kelja, upotpunjenu sjemenkama bundeve, sirom, limunovim sokom, lukom i začinjenu mrvicom morske soli.

Poslije ručka odlazi na plesni trening na kojem je isprobao ples oko šipke, a na kraju je priznao kako ga ni večera koja je uključivala piletinu, klice i krumpir nije nimalo zasitila te da ne zna kako bi izdržao ovakav tempo na duže staze.

Pročitajte više