Britney Spears je smršavila zbog neočekivanog razloga, fanove moli za savjet

BRITNEY Spears osjeća se usamljeno zbog razdvojenosti od svog dečka Sama Asgharija. Pop zvijezda podijelila je s fanovima da joj toliko nedostaje da je skinula koji kilogram.

"U karanteni sam otkako sam se vratila iz Louisiane prije nekoliko tjedana. Nisam vidjela svog dečka. Čini mi se kao vječnost. Toliko mi nedostaje da sam smršavjela. Sada mi nijedne hlače ne pristaju. Zamislite što vam razdvojenost može napraviti", pojadala se na Instagramu uz nekoliko fotografija u rezanom topu kojima je pokazala svoj ravan trbuh.

Spears i Asghari su u vezi od 2017. godine, a inače zajedno i treniraju. 

“Smatram da bi svi parovi trebali zajedno trenirati. Ne samo da je odlično i zdravo nego je i zabavno. Možete inspirirati jedno drugo. Mene ona inspirira na dnevnoj bazi”, izjavio je Asghari u intervjuu koji je objavio The Doctors.

Asgharijevu poantu zajedničkih treninga dokazala su i brojna istraživanja koja su otkrila da su ljudi dosljedniji treninzima kada imaju partnera na kojeg se mogu osloniti i vjerovati mu, a istodobno mogu spoznati svoje prednosti i slabosti. Partneri s kojima trenirate trebali bi vam biti podrška i ohrabriti vas, a sve su to karakteristike koje vjerojatno ima osoba s kojom ste u romantičnoj vezi. 

Pročitajte više