Candace Cameron Bure u 40. godini izgleda bolje nego u 20-ima. Kako?

Foto: Instagram

CANDACE je glumačku karijeru započela još kao djevojčica.

Kao mlada djevojka, u 20-im godinama života, Candace je patila od problema povezanih s prehranom. Bolovala je od bulimije iz razloga što joj je njen posao izazvao veliku brigu oko fizičkog izgleda.

Danas, kao žena sa značajnim životnim iskustvom, dokazuje kako je jedina ispravna fitness kombinacija ona koja podrazumijeva istovremeno vođenje brige o zdravlju organizma te fizičkom izgledu. 

Kaže kako se u 40. godini života u vlastitom tijelu osjeća izvanredno.

 
Candace kaže da kao i svaka žena uvijek na svom tijelu primijeti pokoju stavku koju bi voljela promijeniti, međutim, kaže da je svjesna kako je njena trenutna fitness forma najbolja u njenom životu.
 
Čime se Candace hrani?
 

Candace konzumira vegansku prehranu, izuzet bjelanjaka i mesa bije ribe, namirnica s kojima se ponekad počasti. 
 
Umjesto mesa ona konzumira orašaste plodove, sjemenke, mahunarke te cjelovite žitarice, kao što je quinoa.

Kaže kako konzumacijom navedenih namirnica nastoji organizmu osigurati adekvatne količine proteina. 
 

Od kada Candace ne konzumira mlijeko i proizvode načinjene od istoga kaže da ne pati od probavnih tegoba te natečenosti lica. 
 
Zahvaljujući navedenome kaže da se uspjela riješiti kroničnog kašlja koji joj je stvarao velike zdravstvene poteškoće dugi niz godina. 
 
Na koji način Candace trenira?
 
Candace trenira 5 puta tjedno.


Uobičajeno 3 do 4 puta tjedno trenira prema uputama Kire Stokes, njene osobne trenerice.

Kaže da zbog poslovnih obaveza, koje uključuju česta putovanja, nije u mogućnosti svaki trening odraditi uz pomoć Kire. 
 

Pod vodstvom Kire Candace trenira oko 2 sata, dok njeni samostalni treninzi traju nešto kraći vremenski period.


Candace kaže da zahvaljujući Kiri njeni treninzi uključuju kombinaciju funkcionalnih pokreta, vježbe s velikim težinskim opterećenjima i vježbe prilikom kojih je težina vlastitog tijela jedino težinsko opterećenje. 
 

Pročitajte više