Divite se figuri Kate Middleton? Evo kako je održava

Foto: EPA-EFE

IAKO je rodila troje djece, vojvotkinja od Cambridgea može se pohvaliti utegnutim tijelom i vitkom figurom. Kate Middleton tijekom godina je mijenjala režim prehrane, ali danas zna što joj najbolje odgovara.

Kako bi smršavila za vjenčanje koje je pratio cijeli svijet, bila je na Dukan dijeti koju hvale i Jennifer Lopez te Gisele Bündchen. 

Riječ je o dijeti koja je usmjerena na proteinsku preranu, a sastoji se od četiri faze: napada, izmjene, konsolidacije i stabilizacije. Dopušteno je malo ugljikohidrata i povrće.  

Kada nije na Dukan dijeti, Middleton slijedi trend jedenja sirove hrane barem jednom tjedno, a navodno je to tajna njene sjajne kože i bujne kose. Tada jede goji bobice, lubenicu i gazpacho.

Ujutro pije smoothie od kelja, špinata, salate i borovnica, a dodaje i malo praha spiruline, alge bogate vitaminima, mineralima, proteinima i antioksidansima.

Na popisu namirnica koje ne jede nalazi se samo jedna stvar: bademovo mlijeko.

Iako genetika igra važnu ulogu, Middleton je ovisna o tjelovježbi, kaže izvor za Daily Mail. Oduvijek se bavila sportom pa tako danas redovito igra tenis, trči ili trenira sat vremena preskačući uže, radeći čučnjeve i sklekove. Nema osobnog trenera, a omiljena vježba joj je plank.

“Tako učvršćuje mišiće. U planku može izdržati najmanje 45 sekundi ili više, a izvodi tri različite poze i svaku ponavlja barem deset puta”, dodaje upućeni izvor.

Voli i CrossFit, a kada treba umiriti um, bavi se jogom.

Pročitajte više