Evo što dečko Britney Spears pojede u danu

SAMU ASGHARIJU nije bilo lako u tinejdžerskoj dobi. Zbog neimaštine je morao raditi za malo novca. Aplicirao je za školarinu, a kad je nije dobio, okrenuo se lošim prehrambenim navikama. Imao je 130 kilograma, ali odlučio je to promijeniti. Drastično je promijenio svoj život. Skinuo je skoro 50 kilograma i počeo nalikovati na superheroja. To ga je dovelo do posla trenera i povremenih glumačkih angažmana. Uz to, dečko je slavne pjevačice Britney Spears. 

"Radije biram hranu koja je rasla u zemlji nego prerađenu", rekao je za časopis Men's Health.

Njegov dan počinje u 7 ujutro. Oko 8 obično odrađuje kardio trening, a prvi obrok u danu mora biti bogat proteinima. Primjerice, pojede pet jaja i povrće. 

"Ugljikohidrate nikad ne jedem ujutro. Ručak je zato 25 posto ugljikohidrata, 25 posto povrća i 50 posto proteina", dodaje. 

Nakon ručka ponovo trenira, a onda popije proteinski shake. 

"Trudim se fokusirati na masne kiseline, omega-3, riblja ulja i multivitamine. Oni pomažu tijelu, ali i mozgu da bolje funkcionira", ističe.

Neki ne znaju da je Asghari u jednom trenutku života radio kao chef. Zato se jednom tjedno voli počastiti nečime što voli, primjerice burgerom i krumpirićima. 

"Uglavnom sam jako discipliniran. Zdravo se hranim 95 posto vremena, a u 5 posto je hrana za kojom žudim", zaključuje.

Pročitajte više