Glumica objavila fitness fotke. Nitko ne može skinuti pogled s njenih mišićavih ruku

NAGRAĐIVANA glumica koja u svojoj kolekciji ima Oscar, Emmy i Tony, Viola Davis može se pohvaliti i zavidnom kondicijom te isklesanim tijelom. Naime, ova 55-godišnja ljepotica se upravo pohvalila fotografijama s treninga, a jedan pogled na njezin mišićave ruke otkriva da treninge nikada ne preskače.

"To su najljepše ruke koje sam vidio", komentirao je jedan od impresioniranih pratitelja koji nije skrivao oduševljenje.

Njezin novi film Woman King je u pretprodukciji, a Davis već dvije godine trenira sa svojom privatnom trenericom Gabrielom Mclain kako bi dostigla pravu borbenu formu i pripremila se za ulogu.

Viola je, doduše, održavala rutinu vježbanja i puno prije filma Woman King. Tako tri puta tjedno svojim uobičajenim treninzima dodaje i treninge s utezima. No baš zbog redovitog vježbanja i prakticiranja zdrave prehrane, glumicu je 2018. godine iznenadila dijagnoza - preddijabetes.

"Bila sam šokirana jer sam uvijek vježbala i pravilno se hranila. Osjećala sam se fantastično. Ali eto ga... Krv ne laže", rekla je u to vrijeme za Everyday Health.

No zaključila je kako joj ne preostaje ništa drugo nego se nastaviti boriti. Kako kaže, sada je to puno teže jer se s godinama njezin metabolizam promijenio, ali i dalje ne odustaje od redovitih treninga u društvu supruga i trenerice. Također, prakticira paleo prehranu te je vrlo pažljiva pri izboru namirnica koje jede, piše Women's Health.

Pročitajte više