Glumica pokazala zavodljivu liniju pa otkrila: Izgubila sam 30 kilograma

GLUMICA Tia Mowry je prije dvije godine rodila svoje drugo dijete, kćer Cairo, a sada je otkrila da je izgubila dvoznamenkasti broj kilograma koji su joj ostali nakon trudnoće.

"Od kad sam rodila kćer izgubila sam 30 kilograma", pohvalila se na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira odjevena u uske, kratke hlačice i džemper.

"Jako sam ponosna što sam to učinila na svoj način i u vrijeme koje mi je odgovaralo. Nisam osjećala požurivanje da se vratim na staro", napisala je.

Tia je također rekla da je "uživala u dojenju" i "kvalitetnom provođenju vremena" s Cairom i njenim 11-godišnjim sinom Creeom.

"Svim ženama koje osjećaju pritisak nakon porođaja. Učinite ono što VAS čini ponosnim i učinite to u SVOJE vrijeme. Ničije tuđe", poručila je svojim pratiteljicama.

Njezinu transformaciju su pohvalile i mnoge poznate dame, poput Vanesse Bryant koja joj je kratko poručila: "Odličan posao, mama".

Ovo nije prvi put da Tia govori o pritisku da što prije izgubi kilograme nakon porođaja. Prošlog listopada podijelila je fotografiju na kojoj radi jogu te je tom prilikom uputila nekoliko odabranih riječi za ljude koji vrše pritisak na žene da nakon porođaja brzo izgube kilograme.

"Zvali su me debelom tijekom trudnoće, a zvali su me debelom i nakon trudnoće", napisala je te dodala: "Zašto to činimo jedni drugima? Umjesto da se volimo? Nikad to neću razumjeti".

Također je povremeno izvještavala o svom fitness putovanja te je svaki put isticala kako "briga o sebi nije sebičnost", navodi Women's Health.

Pročitajte više