Hrvatska J.Lo: Ecija Ojdanić se u 46. godini hvali nevjerojatnim trbušnjacima

ECIJA Ojdanić je dosad nebrojeno puta pokazala da je u zavidnoj formi, a to može zahvaliti redovnim odlascima u teretanu. No osim toga vozi i bicikl, a obožava i trčanje pa je tako već sudjelovala i u maratonima.

Naime, trčanjem se počela baviti još 2015. godine, nakon prestanka pušenja. Ispočetka je to bilo rekreativno, no nakon pet mjeseci prijavila se na utrku i istrčala deset kilometara. 

S godinama je teretana postala njezin drugi dom, a trkaća staza omiljen ispušni ventil. Sve to je rezultiralo isklesanim tijelom i linijom na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i upola mlađe dame. Baš poput planetarno popularne Jennifer Lopez, koja je nedavno pozirala u minijaturnom badiću i pohvalila se ubojitom figurom, i Ecija je istinska zaljubljenica u zdrav život, a to dokazuju i nevjerojatni mišići koji redovno postanu tema razgovora njezinih pratitelja.

Ovog puta pozirala je u društvu trenera, ali on je zbog njezinog isklesanog trbuha pao u drugi plan.

"Moja inspiracija", poručila joj je kolegica Mila Elegović koja se i sama može pohvaliti zavidnom figurom, a kada bi se birala hrvatska J.Lo, ove dvije glumice sasvim sigurno bi si bile opasna konkurencija.

Pročitajte više