Ima bicepse od 49 centimetara, a unatoč kritikama ne želi prestati dizati utege

NATALIYA Kuznetsova sebe opisuje kao najjaču i najpoznatiju bodibildericu na svijetu. Iako će mnogi reći da je to hrabar opis, rezultati ove 29-godišnjakinje potkrepljuju te riječi.

Trenutno drži tri svjetska rekorda za potisak s ravne klupe i tri u mrtvom dizanju. Ima bicepse od 49 centimetara, a na Instagramu je prate 673 tisuće ljudi s kojima redovito dijeli trenutke iz teretane. 

"Imala sam 14 kad sam prvi put sudjelovala u bodi-bilding natjecanju. Bila sam dijete. Nakon te nagrade pomislila sam da sam dobra i da moram nastaviti", ispričala je ova Ruskinja za Truly. 

Na početku je imala 40 kilograma, bila je iznimno mršava. Već nakon pola godine je vidjela ozbiljnu promjenu na tijelu.

"Danas moja težina varira od 92 do 95 kilograma. Maksimalni obujam mojih bicepsa je 49 centimetara, nogu 76.5 centimetara, a prsa 128 centimetara", dodala je.

Zaradila je nadimak "ruska Amazonka". Svojim izgledom je zadovoljna, a u teretani joj je partner suprug. 

"Neki ljudi smatraju da mišićavo tijelo nije ženstveno. Svašta mi govore na društvenim mrežama jer im se ne sviđa moj izgled, a ima i onih koji traže da nabijem još mišića. Svatko treba sam za sebe odlučiti što želi i što mu je cilj. Ne obazirite se na druge, samo na svoje snove", zaključila je.

Pročitajte više