J.Lo otkrila pravu istinu iza svog izazova bez šećera i ugljikohidrata

Foto: Instagram

JENNIFER Lopez i njen dečko Alex Rodriguez nedavno su se podvrgnuli neobičnom izazovu i deset dana nisu konzumirali ugljikohidrate i šećer. Na to su pokušali motivirati i svoje prijatelje i fanove, a neki stručnjaci su upozoravali da to i nije najzdravija ideja. 

Ono što su se mnogi zapitali je zbog čega takva brza dijeta uopće treba slavnoj pjevačici koja se u 50. godini može pohvaliti nevjerojatnom formom. J.Lo je imala poseban razlog, a otkrila ga je poznatoj voditeljici Ellen DeGeneres u čijem se showu pojavila ovog tjedna.

Kako kaže, cijela ideja zapravo je zamisao njenog trenera Dodda Romera uoči priprema za novi film "Hustlers" u kojem će imati ulogu striptizete.

"Sigurna sam da će odjevne kombinacije za moju ulogu biti prilično oskudne pa sam se počela pripremati", priznala je Lopez i otkrila da nije lagala kada je rekla da je izazov zapravo prilično težak: "Ne samo da imate glavobolje nego se osjećate kao da ste u svemiru, kao da niste svoji. Shvatite da ste ovisni o šećeru. Stalno sam razmišljala kada ću pojesti kekse i kruh."

Iako je cijelo vrijeme sanjarila o šećeru i ugljikohidratima, najavila je da će izazov uskoro ponoviti.

"Kad ponovno počnete jesti šećer, više ga ne želite toliko", kaže.

Pročitajte više