Kevin Smith je neprepoznatljiv nakon gubitka 11 kilograma

2018. GODINA bila je prekretnica za Kevina Smitha. 50-godišnji redatelj i glumac tada je pretrpio srčani udar, što ga je natjeralo na promjenu životnog stila. Nakon gubitka 23 kilograma, upisao se na listu najnevjerojatnijih transformacija

"Ovo nije bila dijeta. Ovo je bila kompletna promjena načina života i prakticiranje vegetarijanstva. Što je bilo poprilično teško jer svi znaju da mrzim povrće", napisao je Smith u jednoj od svojih objava.

No otkrio je i zanimljivu stvar o pronalaženju motivacije.

"Nikada ne podcjenjujte snagu pozitivnih povratnih informacija. Svi vi ljudi koji ste mi govorili da izgledam bolje ili zdravije pomogli ste mi da ustrajem na putu prema svom cilju. Ohrabrujuća riječ stvarno može napraviti razliku u nečijem životu, a vaši komplimenti su me tjerali naprijed", objasnio je tada.

No na tome nije stao. Smith je za film Clerks III morao skinuti 11 kilograma, a na Twitteru je otkrio da je u tome i uspio.

"Mjesec dana kasnije, imam 11 kilograma manje. Jutros sam ostvario svoj cilj za Clerks III. Vidite, djeco, kritike se mogu okrenuti u pozitivne komentare. Počinjemo snimati 2. kolovoza, do tada ću skinuti još kilogram", pojasnio je.

U intervjuu za Men’s Health, koji je dao 2019., Smith je izjavio da je 47 godina jeo što je htio, a srčani udar ga je natjerao na promjenu koja mu je bila potrebna.

Pročitajte više