Kim Kardashian razbjesnila fanove reklamom za shake za ravniji trbuh

Foto: Instagram

ZA reality zvijezdu Kim Kardashian koju prati 124 milijuna osoba, sponzorirane objave na društvenim mrežama samo su još jedan izvor prihoda, ali neke njene obožavatelje to prilično ljuti. 

Nakon što je objavila fotografiju kojom reklamira tvrtku koja prodaje shakeove uz koje je navodno moguće smršavjeti u području trbuha, polučila je sasvim suprotan efekt. 

“Ovo je iznimno razočaravajuće. Za osobu koju prati toliko mladih žena, ovo nije idealna objava. Čini se da i radiš protiv onoga što bi ti savjetovao trener. Sigurno bi financijski mogla preživjeti i bez ovog angažmana”, napisao joj je jedan pratitelj referirajući se na podatak koji je objavio Daily Mail, a prema kojem spomenuta tvrtka poznatim osobama za jednu objavu plaća vrtoglavih 200 tisuća dolara, odnosno oko milijun i 300 tisuća kuna.

“Prestani nam prodavati smeće. Slavi činjenicu da vježbaš i dobro se hraniš”, dodaje drugi.

“Ne mogu vjerovati da te doslovno plaćaju da reklamiraš shake koji je zapravo laksativ, mladim djevojkama i mladićima. Promoviraš mršavljenje na nezdrav način”, smatra treći.

Na sličnom udaru negativnih komentara u studenome se našla i reperica Cardi B koja reklamira slične proizvode.

Tada ju je prva prozvala glumica Jameela Jamil koju su sada nezadovoljni korisnici Instagrama označavali i u objavi Kim Kardashian kako bi je zamolili da pokuša utjecati na ovakve “nezdrave” reklame.

Pročitajte više