Lady Gaga sa svojom škembicom sada šalje moćnu poruku

Foto: Instagram 

PRVO su je ismijavali zbog njezine škembice koju je pokazala pred milijunima ljudi tijekom "najpopularnije stanke na svijetu" - poluvremena Super Bowla. Potom su fanovi stali u njenu obranu, a onda je konačno stigao i njen odgovor. 

<<<Nakon Super Bowla svi pričaju o škembici Lady Gage. Smeta li i vama pogled na nju?<<<

Zabavna je to tema koju mediji razvlače kao žvaku ovih dana, jer je svima jasno da je bilo dosta da sustavno gledamo samo i isključivo super utegnuta ljudska tijela kao da su ona prirodnija od prirodnog. Nitko ne kaže da je došlo doba u kojem će pretilost biti tražena, to nikako, zbog zdravlja i tjelesnog stanja, ali maleni rub škembice zaista ne bi smio biti razlog ismijavanja. Ma čak niti debata, ali eh - živimo u takvom dobu u kojem su važne i te turbo nebitne stvari. Ali i iz njih zapravo imamo što naučiti. 

Zato je Lady ga odgovorila svima: " Čujem da je moje tijelo postalo glavna tema ovih dana i zato vam želim reći samo jedno: Ja sam ponosna na svoje tijelo i vi bi trebali isto tako biti ponosni svojim. Bez obzira tko ste i čime se bavite. Mogla bih vam dati milijun razloga zašto ne trebate biti na usluzi nikome i ničemu da biste uspjeli. 

Vi budite vi. Budite nemilosrdni - vi! Tako to rade prvaci! Hvala vam na podršci. Volim vas."   

I time je još jednom oduševila.

 

 

 

Pročitajte više