Michelle Obama podijelila listu omiljenih pjesama za vježbanje

Foto: Instagram, Twitter

BIVŠA prva dama SAD-a objavila je svoju listu najdražih pjesama za vježbanje za sve one koji su kao novogodišnju odluku odabrali početi baviti se tjelovježbom i zdravije živjeti.

U nedjelju je bio takozvani Quitter’s Day (u slobodnom prijevodu dan za odustajanje), odnosno dan u godini kada prema sportskoj aplikaciji Strava najviše ljudi odustane od svojih novogodišnjih odluka ukoliko su one vezane za vježbanje.

"Sada je ono doba godine kada postane teško pridržavati se novogodišnjih odluka", objavila je Michelle Obama uz fotografiju 27 pjesama koje sluša kada je na treningu.

Playlista sadržava široki spektar izvođača poput Lizzo, Childish Gambina, Cardi B i Beyonce.

56-godišnja Michelle uvijek je bila poznata kao osoba koja vodi umjeren i zdrav život. U vrijeme dok je obnašala dužnost prve dame SAD-a bila je odgovorna za nekoliko kampanja pod nazivom "Let’s Move!" čiji cilj je bio pokrenuti djecu da se više kreću i smanjiti problem pretilosti koji je u Americi jako velik.

Njezina objava na Instagramu nakon treninga prošlog listopada bila je hit neko vrijeme, a uz fotografiju je napisala: "Ne osjećam se uvijek dobro tijekom treninga, ali mi je naknadno uvijek drago što sam došla."

 

Pročitajte više