Nakon Jennifer Lopez na desetodnevni se izazov odlučio i Ben Affleck

Foto: EPA-EFE

INSPIRIRAN desetodnevnim izazovom Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza, i glumac Ben Affleck odlučio se uhvatiti u koštac s dijetom bez šećera i ugljikohidrata. 

Affleck se odlučio na taj potez nakon što je vidio slavni par kako o tome govori u jednoj poznatoj emisiji u kojoj je i sam kasnije gostovao i priznao kako okreće novu stranicu života.

"Isprobao sam desetodnevni izazov za koji sam čuo upravo u ovoj emisiji, kada su o njemu govorili Jennifer i Alex", rekao je voditeljici.

Lopez i njen suprug osmislili su izazov u siječnju, na nagovor njenog trenera. Isto kao i Afflecku, početak je bio grozan.

"Ne samo da vas glava boli, već i imate osjećaj kao da ste u nekom drugom svemiru. Kao da ne osjećate sebe. Onda polako počinjete shvaćati da ste ovisni o šećeru. Razmišljala sam stalno o njemu. Kad ću moći jesti šećer, kada kolače, kada kruh... No, bila sam strpljiva i žudnja je nakon nekog vremena nestala", rekla je J.Lo.

Osim o prehrani, Ben je progovorio i o problemu s alkoholom, nakon što je u listopadu prošle godine 40 dana proveo na odvikavanju. 

"Imao sam problem i to je nešto što doista želim riješiti. Ipak se radi o vama, vašem životu, vašoj obitelji. Svi se susrećemo s nekim preprekama u životu i moramo se suočiti s njima", rekao je poznati glumac koji se prošle godine rastao od poznate glumice Jennifer Garner.

Pročitajte više