Nives Celzijus objavila snimku na kojoj pleše: Užasnost mog plesa

NIVES Celzijus na društvenim mrežama redovito dijeli crtice iz privatnog života. Dok mnoge druge domaće javne osobe privatni život drže daleko od javnosti, ona se ne ustručava s pratiteljima podijeliti različite dogodovštine.

Tako je sada već svima jasno da, između ostalog, rado odvaja vrijeme i za vježbanje. Štoviše, već je nebrojeno puta potvrdila da se vježbanje itekako isplati pa se neumorno hvali rezultatima redovitih treninga te oblinama po kojima je poznata. 

Dobro odrađen i kvalitetan trening jedan je od njezinih svakodnevnih ciljeva, a u tome joj pomaže i sin Snježane Mehun koji joj je osobni trener. No, osim vježbanja u teretani, isprobala je i ples na svili, a velika je zaljubljenica i u jogu. Ovog puta odlučila je pokazati i svoje plesne vještine.

 

"Malo trening, malo poziranje, a u pauzama obavezno čagica", napisala je Nives u opisu fotografije na kojoj pozira s utezima.

Usput je podijelila i snimku na kojoj je demonstrirala kako pleše.

"Moram primijetit da užasnost mog plesa buja recipročno s mojim godinama. Nekad sam fakat solidno, oku ugodno plesala i smijala se maminim plesnim pokretima. Danas plešem otprilike kao moja mama, sada na užasavanje Taishe koja nije ni svjesna da ju ti isti pokreti čekaju za kojih dvadesetak godina", našalila se.

Ipak, njezini pratitelji nisu imali nikakve zamjerke pa je tako jedan od njih komentirao: "Kada umrem, sve ću tebi ostaviti."

 

Pročitajte više