Oprah priznala da mrzi vježbati, ali ne odustaje zbog jako dobrog razloga

Foto: Instagram

SLAVNA voditeljica Oprah Winfrey nikad se nije zabavljala trenirajući, ali uvijek se na kraju isplatilo.

Voditeljici showa Today, Jenni Bush Hager, Oprah se otvorila i priznala da “ponekad u životu do cilja vode one stvari u kojima ne uživamo”.

“Kad je tjelovježba u pitanju, doista je mrzim. Ali i dalje to činim. Mislim da svi čekaju da je u nekom trenutku zavole. Možda se to i neće dogoditi, ali ipak trebamo nešto zbog čega ćemo se osjećati dobro”, kazala je Winfrey.

U sklopu nadolazeće turneje, Oprah će posjetiti devet gradova u SAD-u te govoriti o vlastitom wellness putovanju i otkriti neke tajne, a pridružit će joj se i druga slavna imena kao što su Lady Gaga, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Michelle Obama i Tina Fey.

“Više se ne borim s kilogramima. To je iza mene, težinu sada samo održavam. Prihvatila sam izreku da je zdravlje nova mršavost i općenito smatram da su na dobrom putu samo oni koji su fokusirani na um, tijelo i duh”, dodala je. 

Oprah je nedavno iskušala 30-dnevni izazov, odnosno OMD plan prehrane što zapravo znači ‘One Meal a Day’ ili ‘jedan obrok u danu’. Oni koji ga odaberu ne moraju se nužno ograničiti na jedan obrok u danu, već se obvezati da barem jedan obrok u danu bude spremljen od namirnica isključivo biljnog porijekla što može popraviti zdravlje pojedinca, a ima i pozitivan učinak na planet.

Pročitajte više