Orlando Fit Green Gold Gym stvarno je masterpiece fitnessa!

Foto: Index

I SVEČANO je sinoć otvoren - najveći i trenutno najbolji fitness koncept u Hrvatskoj - Orlando Fit Green Gold Gym - na čijem se otvaranju jučer okupila prava fitness krema i u jednom neformalnom treningu pridonijela svečanom otvorenju. Uzvanici su imali priliku iz prve ruke uživati u zaista brojnim sadržajima koji se nude u ovom fitness centru koji se prostire na 1.700 četvornih metara, i osim samih sprava, koje su, uzgredno rečeno - najnovije, najmodernije i najučinkovitije na tržištu, uživati i u zabavnom ozračju koji tamo vlada otkako su u listopadu startali s radom. 

Jer to nije običan fitnes centar - to je masterpiece sačinjen od znanja, iskustva, energije i ljubavi koji za cilj ima predstaviti fitness kao životnu naviku i potrebu, a ne kao trend. Mogli bi ga nazvati i životnim djelom njegovog vlasnika i idejnog začetnika - Orlanda Lopca koji je, naravno, bila najtraženija zvijezda svečanog otvorenja. A i taj je dio protekao u neformalnom ozračju i druženju s gostima uz - Luku Nižetića i cure iz plesnog studija Escape koje su dodatno začinile ugodnu i toplu atmosferu. 

Priča o ovom fitnes centru koji je smješten u prizemlju Green Gold Centra u Zagrebu, na Radničkoj cesti 52, te čak i nosi ime centra, startala je iz betona. "Moja se vizija probudila onog trenutka kada sam prvi put ušao u ovaj nekad prazan, hladan, betonski prostor u kojem sam vidio sve potencijale koje smo danas, zahvaljujući cijelom mom timu, uspjeli napraviti da izgleda, tvrdim, besprijekorno", istaknuo je među uzvanicima Orlando Lopac ispričavši priču o nastanku njegove vizije koja je danas teška oko 40 tona (opreme) i prostora koji se za vrijeme uređenja nametao za ovoliko bogat sadržaj koji se danas nudi. 

>>>Ekskluzivno prvi na Indexu pogledajte najmoderniji dugoočekivani fitnes centar u Zagrebu<<<

S obzirom da je toliko puno sadržaja o kojima smo već pisali, istaknut ćemo samo one najvažnije. Cijeli je prostor vizualno odijeljen u nekoliko cjelina - cardio zonu, HIIT zonu, CrossFit zonu, zonu za weight lifting, tu je multifunkcionalna dvorana za grupne treninge i boksačke treninge, jedinstven prostor za indoor cycling u kojem jedini na našem tržištu nude "pedaliranje" s pogledom na famozne svjetske destinacije (trening s video wallom), a tu je i centralni bar u kojem se vježbači mogu okrijepiti i detoksicirati zdravim napitcima. 

Uz to, premijerno samo Green Gold Gym predstavlja nekoliko potpuno novih trenažnih koncepata, jedinstvenih proizvoda i sadržaja koji će revolucionarno promijeniti sliku i odnos prema fitnessu  u Hrvatskoj. 

Dakle, uz jedinstveni Tomahawk Indoor Cycling studio s virtualnim trenerom, tu je i Reebok Tririg & Octane Cross Circuitt patentirani program HIIT treninga (na svaki puni sat), Matrix S-Drive Performance kao revolucija funkcionalnog treninga, Wooden Fitness Concept s Waterrow veslačkim ergometrom - to su zaista izdvojeni segmenti brojnih noviteta koje su uzvanici imali priliku probati i doživjeti u sinoćnjem zabavnom ozračju. I to onako - uz neformalno druženje, zdravu klopicu, zdrava pića i zabavno društvo. Uz brojne trenerice i trenere koji su bili na raspolaganju pojasniti i pokazati sve što je ikoga zanimalo. 

"Cijele ove priče naravno ne bi bilo bez vjernih dugogodišnjih sponzora i naših partnera", spomenuo je Orlando i pritom zahvalio 400-tinjak svojih novih partnera - članova, što je i više nego zadovoljavajuća brojka s obzirom da je centar otvoren prije manje od mjesec dana. 

I još je jedna unikatna novina - "Ako mi propadne, a nećemo, vaše su članarine osigurane!", našalio se na kraju Orlando Lopac i na taj način zahvalio osiguravajućoj kući s kojima surađuju te svojim članovima koji su i tijekom svečanog otvorenja odradili svoj trening dao još jedno jamstvo da su zaista odabrali najbolji centra za svoju tjelovježbu. 

Jer tu zabave i profesionalnost ne nedostaje. 

 


 

Pročitajte više