Ova djevojka je imala 152 kilograma, danas je druga osoba

TANNEN Ordunev iz Kalifornije krije nevjerojatno inspirativnu priču. Ova 23-godišnja djevojka težila je 152 kilograma, ali nakon ugradnje želučane premosnice te dijete i režima treninga, lakša je skoro 90 kilograma. 

"Bila sam nezdrava i jadna. Sad sam potpuno drugačija osoba. Kad pogledam stare fotografije, šokiram se jer nisam bila svjesna koliko sam velika", kaže Ordunev.

Počela se debljati nakon završetka školovanja. Priznaje da se nezdravo hranila pa joj je liječnik rekao da ima predijabetes i visok krvni tlak. 

"Cijeli život sam imala višak kilograma i znam što je jo-jo efekt. No nakon upozorenja liječnika u siječnju 2017., shvatila sam da je vrijeme za promjenu", priča.

Podvrgnula se operaciji ugradnje želučane premosnice, ali tu nije stala. Bila je svjesna da mora poraditi na svojim navikama pa je promijenila prehranu i počela trenirati.

Tannen danas nosi 14 konfekcijskih brojeva manju odjeću, a svoje savjete i podršku drugima koji žele smršavjeti daje preko Instagrama koji je mnogima postao izvor motivacije za dolazak do željenih rezultata. 

Pročitajte više