Pjevačica u crnom bikiniju pokazala svoj celulit i poručila: "Znam da ga imam"

Foto: Instagram

I dok većina žena vješto skriva svoj celulit, prekrivajući ga odjećom ili raznim filterima ako je riječ o fotografiji, Jessie J svoj je hrabro i bez ustručavanja objavila na Instagramu.

"Za one koji mi govore da imam celulit. Da, znam da ga imam", napisala je ispod fotografije na kojoj u crnom bikiniju stoji okrenuta leđima dok joj vjetar vješto mrsi kosu.

Da im se sviđa objavljena fotografija, svojim je lajkom potvrdilo preko 230 tisuća pratitelja od njih sedam milijuna koliko ih Jessie ima na svom Instagram profilu. 

"Izgledaš odlično! I nemaš celulit. Ljudi su zli, pusti ih neka govore što žele. Predivna si", pisalo je u jednom komentaru ispod fotografije.

"Eh, sve bih dala kad bih imala takav celulit. Ovo je sve, samo ne celulit", stajalo je u drugom komentaru.

Ovo nije prvi put da Jessie objavljuje fotografije kojima želi istaknuti da se nitko ne bi smio sramiti svog tijela. Prije tri je godine, u sportskom grudnjaku i visokim gaćicama, objavila jednu sličnu takvu.

"Radim na svom tijelu redovito. No umjesto da oplakujem svoj celulit, ja ga prihvaćam i s ponosom pokazujem svoje tijelo. Slavite svoje tijelo i pokažite malo poštovanja prema njemu", poručila je tada poznata pjevačica. 

Pročitajte više