Poznata trenerica Jillian Michaels oduševila nas je svojom porukom

Foto: Instagram 

OVO je upravo ono što želimo čuti kada nam je svega dosta, kada nas ovo vrijeme mami na dekicu i telkicu, i kada nam usfali malo mljac hrane. I još kada takva poruka stigne od inače rigorozne trenerice Jillian Michaels - odmah nam dođe da poslušamo njen savjet i odahnemo. Hjuh - nismo jedini. I hjuh - ništa nam se neće dogoditi ako jedan preskočimo sve i lijepo se počastimo. Čime? Ma čim god poželite. Vrijeme je baš takvo. Uostalom, na kraju napornog tjedna i još na Martinje - stvarno nema razloga da je ne poslušamo. 

Jer isto onako kako vam jedan dan vježbe neće učiniti ništa posebno na vašim mišićima, tako i jedan dan grešnog odmora neće učiniti ništa zlokobno na vašim mastima. Nije li to ustvari upravo prava formula da svoj fit život malo olabavite, unesete u njega malo ležernost, jer baš nitko od vas ne traži da bude toliko striktno posvećeni. 

Uostalom, pa upravo je Jillian prava inspiracija. Sa svoje 42 godine i vrlo uspješnom karijerom fitnes i osobne trenerice i ona ima svoje uspone i padove u raspoloženju. Zato nas svakodnevno uveseljava na svom Instagram profilu - jedan dan super zabavnim postom, drugi dan ubojitim treningom pa kada sve skupa rezimiramo - stvarno je žena žena i pol. I zato ako vam je danas takav dan - svakako poslušajte njen savjet.

 

 

 

 

 

Pročitajte više