Poznati snagator pokazao kako izgleda njegova kućna teretana od milijun kuna

BRIAN Shaw je jedan od najpoznatijih snagatora. Štoviše, titulu najsnažnijeg čovjeka na svijetu osvojio je čak nekoliko puta. Prvi put 2011., a potom 2013., 2015. i 2016. godine. Osim toga, pobijedio je na brojnim drugim turnirima, a zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama, stekao je i poprilično bogatstvo.

Jedan dio tog bogatstva uložio je u izgradnju kućne teretane u kojoj svakodnevno trenira kako bi ostao u formi. Nije tajna da je mnoge njegove obožavatelje zanimalo kako izgleda ta teretana pa im je Brian odlučio dopustiti da zavire u nju.

Kako je otkrio, u nju je uložio impresivnih 150 tisuća dolara (oko milijun kuna), a u 17-minutnom videu je pokazao da se u teretani nalazi i prilagođena oprema koja jednostavno na drugim mjestima ne postoji.

"To je novac koji sam rado potrošio. Sviđa mi se to što u teretani imam sve potrebne alate za treniranje tako da, kao što vidite, ne brinem o trošenju novca", priznao je.

"Prvo sam se pitao kako kućna teretana može toliko koštati, ali kada sam vidio opremu, postalo mi je jasno da ona nije namijenjena običnim smrtnicima", komentirao je jedan od njegovih obožavatelja dok su drugi komentirali da neke komercijalne teretane ne koštaju toliko.

Pročitajte više