Scotta Disicka napali zbog reklamiranja čajeva za mršavljenje: “Zar i ti?"

Foto: Instagram

SCOTT Disick našao se na udaru kritika nakon što je poput svoje bivše supruge Kourtney Kardashian i njenih sestara počeo reklamirati proizvode za mršavljenje.

35-godišnji Disick je sa svojih 21,4 milijuna pratitelja podijelio fotografiju na kojoj ispija čaj za mršavljenje, odnosno detoksikaciju. Stotine ljudi to je razbjesnilo jer smatraju da je promoviranje takvih proizvoda neodgovorno.

“K vragu, zar i ti, Scott?”, “Ti bi se nekoć ovome izrugivao, nisi glup”, “Zar nisi svjestan da je to samo bacanje novaca?”, neki su od komentara frustriranih korisnika Instagrama.

U sličnoj situaciji našle su se Khloe Kardashian, Kim Kardashian i Kris Jenner koje su reklamirale takozvane shakeove za ravan trbuh. 

Britanska glumica i voditeljica Jameela Jamil posebno se okomila na reality obitelj zbog ovakvog načina zarade pa je nedavno napala Khloe Kardashian.

"Ako si previše neodgovorna da: a) prihvatiš činjenicu da imaš osobnog trenera, nutricionista, vjerojatno kuhara i kirurga za estetske zahvate, a ne pomoć proizvoda s laksativnim učinkom i b) kažeš im nuspojave ovog proizvoda koji nije prihvatila Agencija za kontrolu lijekova poput grčeva, boli u trbuhu, proljeva i dehidracije; onda to moram učiniti ja. Grozno je da te ova industrija maltretirala dok nisi postala fiksirana na svoj izgled. To je krivnja medija. Nemoj povrijediti druge djevojke kao što su vrijeđali tebe. Pametna si žena, budi pametnija od ovoga”, poručila joj je Jamil zbog čega je Khloe na kraju i popustila pod pritiskom i uklonila sporan sadržaj.

Pročitajte više