Slomljeno srce odlučila je liječiti u teretani. Danas je inspiracija milijunima

Foto: Instagram

PRIJE pet godina Krissy Cela je prekinula s dečkom. Nije znala kako se oporaviti pa se odlučila fokusirati na izgled. Prvi put je zakoračila u teretanu, ali je i brzo napustila jer nije znala odakle krenuti. Nakon dva mjeseca se vratila, a danas je fitness influencerica, model i inspiracija milijunima ljudi.

“U to vrijeme se nisam osjećala ugodno u teretani, ali stalno sam se podsjećala zbog čega sam došla. To je bilo nešto što radim za sebe i danas mogu reći da me fitness spasio. I tjelesno i mentalno”, otkrila je Cela na Instagramu.

Priznaje da je ispočetka bila greška fokusirati se isključivo na estetiku. Tek s vremenom je shvatila da joj tjelesna aktivnost pomaže da se osjeća sretnije. 

“Dokazala sam sama sebi da mogu nešto postići čak i onda kada sumnjam u sebe”, dodaje. 

Iako ima diplomu pravnog fakulteta, ova 25-godišnjakinja je shvatila da je fitness ipak njezina strast. Prema procjenama, objavu na Instagramu naplaćuje između 2800 i 4500 dolara, a videa na YouTubeu joj godišnje donose dodatnu zaradu od oko 44 tisuće dolara.

“Mnogi su mi govorili da sam bespotrebno utrošila godine na studij prava, ali vrijeme potrošeno na obrazovanje nikad nije bačeno u vjetar. Nikad nisam bila strastvena prema samo jednoj stvari i imala jedan cilj, a pravo mi danas koristi svakodnevno u poslu, ali i privatnom životu”, pojasnila je influencerica. 

Cela redovito objavljuje videa vježbi koje izvodi i daje savjete o prehrani. Uvijek se fokusira na druge dijelove tijela.

“Svaka osoba drugačije skladišti masti. Nekima se salo nakuplja u području trbuha, drugima na stražnjici i bokovima. Osim toga, vrlo važnu ulogu u izgradnji mišića imaju prehrana, san, količina tekućine koju unosite i dosljednost”, smatra i poručuje da uvijek, povrh svega, vodite računa o zdravlju, važnosti kretanja i pozitivnim mislima.

“Ne trošite energiju na trivijalne stvari”, savjetovala je jednom prilikom svojim pratiteljima.

Nakon što se oporavila od prekida i transformirala svoje tijelo, Cela je upoznala Jacka Bullimora. 2017. godine su se zaručili.

Pročitajte više