Smršavio je nevjerojatnih 90 kilograma iako je obitelj mislila da neće uspjeti

Foto: Unilad screenshot

20-GODIŠNJI Kevin Torres iz Teksasa prije godinu dana je težio 180 kilograma. Odlučio je smršavjeti, a snagu je pronašao u tome što mu obitelj nije vjerovala da može uspjeti. Dokazao im je da su u krivu i smršavio nevjerojatnih 90 kilograma.

''Početkom 2016. sam upisao fakultet i počeo proživljavati depresiju. Osjećao sam da moj život nema svrhu. Jeo sam brzu hranu i govorio si da je to ono što zaslužujem i da nikad neću biti bolje'', otkrio je Kevin za Unilad.

Ne sjeća se točnog trenutka kada se promijenio, ali kaže kako se dogodilo ''nešto čudno''.

''Dobar prijatelj mi je rekao da vjeruje u mene i motivirao me više od ičega. To je bio okidač da shvatim da mogu naučiti voljeti samog sebe i suočiti se s borbom i procesom'', dodao je Kevin.

Ubrzo se upisao u teretanu gdje je upoznao trenera Martyja koji ga je odlučio trenirati besplatno. Ohrabrivao ga je cijelo vrijeme i naučio kako uživati u teretani.

''Obitelj ispočetka nije vjerovala u mene. Bili su mi podrška, ali su sumnjali da ću uspjeti. Mlađi brat je znao preda mnom jesti brzu hranu i govoriti mi da je ne mogu dobiti. Nasmijao bih mu se i rekao da će se naporan trud isplatiti u budućnosti'', ispričao je 20-godišnjak koji danas ima 90 kilograma.

''Sada je sve drugačije. Cijela obitelj se divi trudu koji sam uložio u mršavljenje. Smatraju me guruom. Odnedavno treniram brata. Odlično je vidjeti kako me nije poštovao i sumnjao je u mene, a na kraju me ipak voli i ja sam postao njegov učitelj u teretani.''

Kevin je oduvijek imao višak kilograma i ova transformacija je za njega potpuno novo životno iskustvo. Počeo je raditi u teretani gdje pomaže ljudima koji su u sličnoj situaciji u kakvoj se on nalazio.

''Mislim da je najvažnije vjerovati da će se promjena u koju vjerujete doista dogoditi'', poručio je.

Pročitajte više