Smršavjela je i postala sretnija tek kad je učinila ove 3 stvari

Foto: Instagram

OVO morate pročitati ako ste na sličnom putu.

Njezino ime je Leah, a ovo je njezina motivacijska priča koja će vas natjerati da ozbiljno razmislite o načinu kako se odnosite prema svom tijelu i zdravlju.
 
Leah se godinama borila s viškom kilograma, a zatim ih je uspjela izgubiti čak 27 i to sve nakon što je napravila ove tri stvari. 
 
 
Sve je počelo 2013. godine kada je imala samo jedan cilj - biti mršava. To je bilo sve što je htjela, a kako je sama priznala, cijelo se vrijeme osjećala tužno i neugodno jer nije uspijevala postići cilj, a onda je promijenila način na koji je gledala na svoje tijelo.
 
 
"Usredotočila sam se više na to da program vježbanja i prehrane prilagodim svom tijelu - da redovito vježbam te da 80 posto vremena jedem zdravo. Tada sam tek vidjela kako se moje tijelo mijenja, a s vremenom su se promijenili i moji ciljevi te način razmišljanja. Više nisam htjela biti mršava, nego jaka te se osjećati dobro i sretno u vlastitoj koži", otkrila je Leah.
 
 
Nadalje, Leah je počela slaviti male pobjede i uspjehe. "Postavite si male ciljeve te proslavite baš svaki. Meni su trebale čak tri godine neuspjeha da donesem odluku da promijenim svoj način života kako treba."
 
 
"Najvažnija lekcija koju sam naučila na svom putu, koja je imala najveći utjecaj na mene, jest da prestanem s mršavljenjem. Toliko sam dugo bila opsjednuta vagom i uvijek sam bila usredotočena na taj broj koji je pokazivala. To ne samo da je bilo nezdravo, nego me i činilo nesretnom jer nije pokazivala ono što sam htjela vidjeti. Kada sam se odrekla vage i te opsjednutosti, tada sam se počela osjećati dobro u vlastitoj koži."
 
"Obećala sam si da ću jesti zdravije, redovito vježbati, naporno raditi i baš nikada ne odustajati od sebe i svojih ciljeva. Svako malo se sjetim koliko sam daleko dogurala i jako sam ponosna na sebe", završila je na najbolji mogući način svoju ispovijest.

Pročitajte više