Sprave i oprema za vježbanje uskoro će nositi potpis Khloe Kardashian

Foto: Instagram

NAKON što je Kourtney Kardashian pokrenula Poosh, web stranicu namijenjenu zdravlju i fitnessu, njena sestra Khloe Kardashian odlučila je na tržište lansirati sprave i opremu za vježbu sa svojim potpisom.

Prema pisanju Blasta, 34-godišnjakinja je već riješila papirologiju kojom će zaštiti ime Khlo-Fit, kako bi se trebala zvati njena fitness linija opreme. 

U prijavi stoji da će reality zvijezda svoje ime staviti na opremu kao što su sprave za tjelovježbu, utezi, klupe i lopte. Na popisu dodatne opreme na koju planira staviti svoj pečat nalaze se bandaže, elastične trake, vreće za boks i boksačke rukavice.

Ne čudi da se ova sestra Kardashian upustila u ovakav posao. Nakon rođenja kćeri True sredinom travnja prošle godine pošlo joj je za rukom smršavjeti 18 kilograma zahvaljujući prilagođenom planu prehrane i tjelovježbi. 

Uz pomoć vrhunskih trenera i stilista transformirala je i mnoge sudionike TV showa "Revenge Body with Khloe Kardashian" pa se ne može reći da nije riječ o svojevrsnoj fitness ikoni i odličnoj motivatorici, s milijunima sljedbenika diljem svijeta.

Pročitajte više