Thor Björnsson fotkama prije i poslije pokazao kako je tekla njegova transformacija

IZA Thora Björnssona jedna je od impresivnijih transformacija. Otkako je u svibnju 2020. oborio svjetski rekord u mrtvom dizanju, umirovio se od natjecanja snage i odlučio okrenuti boksu. 

Otprilike godinu i pol naporno je radio na promjeni svog tijela, smanjivši unos kalorija s 10 tisuća na “samo” 4000 i povećavši količinu kardio vježbi u svojoj rutini.

Malo je reći da je uspio. Njegova nedavna objava jasno otkriva da je i dalje vrlo mišićav, ali znatno mršaviji. Skinuo je 54 kilograma i iznimno se promijenio. 

U svojoj posljednjoj objavi odlučio je pokazati kako je tekla ta transformacija. Nanizao je fotografije od najnovije do najstarije, odnosno one koja je nastala dok smo ga gledali u seriji Igra prijestolja. 

“Koja riječ opisuje ovih šest fotografija”, napisao je u opisu. 

“Posvećenost”, komentirao je snagator Laurence Loz Shahlaei. 

Pitanje je hoće li se ovaj trud isplatiti i u ringu. Dok će obožavatelji pričekati još neko vrijeme da odmjeri snagu s Eddiejem Hallom, koji se trenutno oporavlja od ozljede bicepsa, Björnsson ipak 18. rujna ulazi u ring, gdje ga dočekuje svjetski prvak u hrvanju i kanadski specijalac Devon Larratt.

Pročitajte više