Tip koji 100 dana jede samo u McDonald’su skinuo je 13 kila. Pridružila mu se i žena

Screenshot: TikTok

34. DANA svog izazova Kevin Maginnis otkrio je da je skinuo 13 kilograma. Ovaj 56-godišnjak u veljači se odlučio za neobičan izazov. U borbu sa suvišnim kilograma krenuo je sljedeći McDonald’sovu dijetu. Drugim riječima, obvezao se da 100 dana neće jesti ništa osim onoga što se nalazi na meniju poznatog lanca brze hrane.

Potaknuta njegovim uspjehom, sada mu se odlučila pridružiti i supruga Melody.

"Voljna sam se okušati i vidjeti hoće li uspjeti", rekla je Melody u videu objavljenom na Maginnisovom TikTok profilu.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #halfmaccoaching #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonalds #100day #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme #1 ♬ original sound - bigmaccoaching

Maginnis je odlučio svaki dan odabrati tri jela u McDonald’su i pojesti polovicu. Pije isključivo vodu. Grickalice su mu zabranjene, ali ima slobodu naručiti što god poželi s menija.

"Ne znam djeluje li zaista ili ne, ali ja sam na putu prema cilju. Nadam se da ću do kraja skinuti oko 23 kilograma", objavio je.

"Nije toliko važno što jedete, nego količina koju jedemo. Znam da će mnogi misliti da sam lud, ali hajde da vidimo", rekao je na početku izazova.

Prvog dana svoje dijete odabrao je muffin s kobasicom i jajem te kolač. Prema pravilima koja je postavio, pojeo je pola obroka, a ostatak je spremio za ručak. Večera se sastojala od pola burgera s govedinom i pola srednjih prženih krumpirića. Uz sva tri obroka pio je vodu. Porcije su relativno male pa je Kevin drugog dana priznao da osjeća posljedice smanjenja unosa kalorija. Trećeg dana je stao na vagu i shvatio da je skinuo tri kilograma.

Provjerio je i krvnu sliku da vidi kako mu brza prehrana utječe na zdravlje. Nastavio je dokumentirati napredak i na kraju prvog tjedna objavio da je skinuo 4 kilograma. Nakon što je dobio nalaze krvnih pretraga, primijetio je da brojke nisu sjajne, ali vjeruje da će se gubitkom kilograma poboljšati.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2, Seek The Heat Before I Eat! #weightlosswithoutdieting #weightlossdiet #healthwithoutdiets #mcdonaldsguy #bigmaccoaching ♬ Uptown Funk - Mark Ronson

Maginnis je u emisiji Today objasnio da je bio hrvač i da je nekoć boksao u vojsci. Također, istaknuo je da ga McDonald’s ne sponzorira.

Pročitajte više