Tjednima je bila naduta pa otkrila jednostavan trik kojim je doskočila problemu

Foto: 123RF

VEĆINA ljudi se barem jednom u životu suoči s probavnim smetnjama. Bilo da je riječ o nadutosti, zatvoru ili dijareji, nijedna od ovih opcija nije nimalo ugodna. Štoviše, sve one onemogućuju normalno funkcioniranje.

Upravo s nadutošću, koja je nastala kao rezultat dugogodišnje borbe s neredovitim stolicama, odnosno zatvorom, susrela se i Jenny Sugar, koja je za Popsugar otkrila kako je doskočila svom problemu.

"Zdravo sam se hranila, jela sam puno povrća i nisam konzumirala prerađenu hranu, a i redovito sam vježbala", otkrila je Jenny kojoj dugo nije bilo jasno u čemu je problem.

Osim toga, nadutost joj je narušavala kvalitetu života.

"Osjećala sam se naduto i kao da sam puna plinova, a kad bih pogledala dolje, vidjela bih da sam napuhnuta i osjećala sam se neugodno", priznala je te dodala kako je isprobala razne savjete, ali nijedan nije urodio plodom. No cijelo to vrijeme uopće nije shvaćala u čemu je problem.

Tek kada ju je majka njezinog kolege, kojoj se požalila o svom problemu, priupitala pije li dovoljno vode, počela je analizirati vlastiti unos tekućine. Iako je dotad živjela u uvjerenju kako pije sasvim dovoljno vode, shvatila je da se to svede na tek nekoliko čaša dnevno.

Očajna od brojnih propalih pokušaja saniranja vlastitog problema, odlučila je isprobati i najnoviji savjet.

Iste večeri, prije odlaska na spavanje, uz uzglavlje je stavila punu bocu vode, a ujutro ju je odmah popila cijelu. Čim je izašla iz kreveta, ponovno je napunila bocu te se pobrinula da tijekom tog dana popije minimalno dvije i pol litre vode.

"Istog dana bila sam izliječena", oduševljeno je napisala te istaknula kako nije mogla vjerovati da je rješenje problema bilo toliko jednostavno, a osim što joj je pomoglo kod nadutosti, Jenny tvrdi da se osjeća puno bolje, ali i da njezina koža izgleda puno svježije.

Pročitajte više