Tony Cetinski nikada nije bio mršaviji, a ovo je tajna njegove vitke linije

Foto: Instagram

DOBIO je laskavu nagradu za najboljeg pjevača godine i pohvalio se novim izgledom.

Tony Cetinski dobitnik je nagrade “Oliver Dragojević” za najboljeg pjevača godine. No, to ni ne čudi kada je iza njega godina koju je obilježio album “Kao u snu”, radijski hitovi te brojni rasprodani koncerti.

Koliko mu ova nagrada znači nije skrivao ni na društvenim mrežama gdje se pohvalio njome, ali i novim izgledom.

"Nagrada za najboljeg pjevača “Oliver Dragojević “ je i vaša nagrada. Nagrada je dobra samo dok ju imaš s kim dijeliti. Hvala svima koji su mi ju omogućili i kao što rekoh ranije ova će nagrada imati posebno mjesto u mome domu baš kao i Oliver u mome srcu", napisao je pjevač u svojoj emotivnoj objavi.

No, osim komplimenata na račun njegovog rada, mnogi obožavatelji su mu udijelili komplimente i na račun vitke linije.

"Opa, pa izgledaš famozno", "Ajme kako si smršavio", "Izgledaš genijalno, svaka čast na liniji", samo su neki od komentara njegovih pratitelja na Instagramu.

Pojedinci su našalili kako ga ne prepoznaju, dok se većina složila kako je "izgubio barem deset kilograma".

Naime, Tony uskoro slavi 50. rođendan, a čini se kako je u novo desetljeće života odlučio uči kao potpuno "nova" osoba pa svaki slobodan trenutak provodi u teretani.

 

Tako je nedavno objavio fotografiju kojom se pohvalio kako se nakon svega mjesec dana treninga već vide rezultati, a otkrio je i da ima čak dva treninga dnevno te da ne planira odustati.

No, odustajanje nije opcija jer mu je na njegovom putu da postane fit najveća podrška trener Mario Mlinarić, a dosad su već svi imali prilike vidjeti kakve brutalne treninge on može smisliti...

Pročitajte više