Trener Eve Longorije podijelio savjet kako u teretani izgubiti kilograme

IAKO je napunila 44 godine i rodila dijete, Eva Longoria izgleda nevjerojatno pa često na Instagram profilu pokazuje plodove svoga truda i rada.

Upornost, ali i osobni trener razlog su zašto joj mnogi zavide na vitkoj figuri.

Sada je Grant Roberts, njen osobni trener, podijelio savjete kako imati utegnuto tijelo poput ove latino ljepotice.

Grant je otkrio da je Eva motivirana za vježbanje i zašto se ne biste trebali oslanjati samo na traku za trčanje ako želite izgubiti kilograme, prenosi portal HollywoodLife.

"Ustane se iz kreveta, nema šminke, a i dalje izgleda kao milijun dolara. Uvijek je sretna. Uvijek radi na sebi. Nisam je nikada vidio da je loše volje. Jako je darežljiva. Jednostavno je super osoba, ne znam kako bih je drugačije opisao", rekao je Grant za svoju klijenticu.

Grant preporučuje zdravu prehranu koja uključuje sve osnovne sastojke (vodu, proteine, zdrave masti bogate omega-3 masnim kiselinama i kompletnu paletu vitamina i minerala) te puno treniranja.

Tajna je u utezima

"Rješenje je u dizanju utega. Mnogo žena misli da je traka za trčanje najbolje rješenje, ali doista nije. Puno brže ćete smršavjeti ako povećate volumen mišića jer će vaše tijelo sagorijevati puno više kalorija. Popis prednosti takvog treninga je beskrajan i ne morate se bojati da ćete dobiti mišiće poput muškaraca. To se jednostavno neće dogoditi", rekao je.

Naime, dizanjem utega povećavate mišićnu masu i ubrzavate metabolizam, a veća mišićna masa troši više kalorija.

Ako radite samo kardio vježbe bez dizanja utega, s masnoćom ćete izgubiti i dio mišićne mase što znači da ćete gubiti i manje kalorija.

Pročitajte više