Zavirite u hladnjak Alicije Silverstone: Iznenadit će vas čega u njemu nema

Foto: Youtube screenshot

KAD glumica Alicia Silverstone otvori vrata svog hladnjaka, teško je ne primijetiti impresivnu količinu povrća koja se u njemu nalazi. 

Poznata glumica za časopis Women's Health otkrila je kakve se namirnice kriju u njenom hladnjaku, što u njemu nikada nećete pronaći i koliko je organizirana.

Silverstone je veganka već dulje vrijeme i hrana životinjskog porijekla je zabranjena u njenoj kući. Tako u njenom hladnjaku nikad nećete pronaći meso, mliječne proizvode i jaja.

''Ljudi misle da tofu ima previše estrogena. Misle da će muškarcima izrasti grudi i slične sulude stvari'', kaže Silverstone. 

Prema njenom mišljenju, on je važan sastojak koji morate imati jer ga možete pretvoriti u bilo što. Od njega se mogu pripremiti i slana i slatka jela.

Njen tipičan doručak uključuje povrće. Primjerice blanširani kupus s iscijeđenim limunom, sjemenkama lana i jabučnim octom. 

Većinu povrća glumica sama uzgaja u vlastitom vrtu. S djecom odabere povrće, uberu ga i pripremaju ručak.

''Kuham veće porcije. Neke stvari smrzavam, neke čuvam u posudama za pohranu hrane'', izjavila je i tako otkrila da uživa u pripremi, kao i u samom obroku.

Pročitajte više