Želite li znati sve tajne predivne Jessice Albe?

Foto: Instagram/Pinterest

SA svojih 35 godina Jessica Alba izgleda kao nekada najpopularnije cure u školi - samo što ona to nije. Ona je i bolja od njih! Zrelija je, samosvjesnija, uspješnija, a izgleda - mrak. 

Jessica je kao naravno sve druge zvijezde posvećena svom izgledu, jer od njega živi, ali ona je i jedna od onih koja zaista uživa u brizi za sebe. 

Ne čudi zato da se pojavila na naslovnici magazina Shape (krasila ju je i u ljeto 2015. godine), gdje je i objavljen intervju, a mi vam donosimo sažetak njenih tajni o svojim prehrambenim navikama, treninzima i trikovima kojima održava svoje zdravlje. 

Evo što je ukratko rekla: 

O treninzima

Ako vježbam 4 puta tjedno to smatram vrlo dobrim tjednom. U prosjeku je to dva do tri puta tjedno jer više od toga zapravo ni ne stignem. Vježbam uglavnom ujutro, oduzmem si malo sna zbog vježbe, ali vježbam polako. Više jogu i meditacije - nekako više volim trenirati mentalno, da otpustim sve sitnice koje me more i da mogu biti produktivnija. To me nekako više hrani. A vježbam. 

O prehrani 

Liniju zapravo održavam konstantno na relativno istoj kilaži. Uz malo vježbe imam tonirane mišiće, s kilažom sam uglavnom zadovoljna, no kada baš trebam smršaviti onda se više baziram na prehrani nego na vježbanju. To svakako.  U svakom slučaju izbacim iz prehrane mlijeko, gluten, prženu i prerađenu hranu, pazim na šećere i uglavnom konzumiram namirnice s visokim udjelom proteina. s puno povrća. 

O namirnicama bez kojih ne može 

Inače nisam baš veliki pobornik ugljikohidrata, ali bez kokica jednostavno ne mogu zamisliti svoj život. Bez kokica i kolača s jagodama. Kada je to dvoje u pitanju - tu ne znam baš biti umjerena. 

O zadovoljstvu sobom 

Zadovoljna sam svojom linijom, ali još sam zadovoljnija činjenicom da moje tijelo može sve. Mogu se satima baviti nekim naporom, mogu se penjati cijeli dan, puno plivati, trčati - mogu sve što zamislim. U dobroj sam kondiciji i osjećam da pucam od zdravlja, a to mi je najvažnije. I kad sam najumornija uvijek uspijem izvući iz sebe još jedan atom snage i preživjeti dan. 

Bravo Jessica!

A nakon teorije, da je vidimo i u praksi. Evo kako je izgledalo snimanje za naslovnicu gdje je Jessica otkrila sve svoje atribute. 

 

Pročitajte više