Žena (46) prirodnom metodom spriječila pojavu bora, svi uvjereni da je radila botoks

BOTOKS je sve zastupljeniji tretman među odraslima, pretežno sredovječnima, ali i starijima koji žele imati zaglađeniju kožu. Jedna žena je pak objavila video na TikToku i objasnila da je uspjela preokrenuti proces starenja samo uz pomoć ljepljive trake.

46-godišnja Olga specijalizirana je kozmetičarka i bavi se prirodnom njegom kože. Pokazala je fotografije prije i poslije svoje transformacije i objasnila kako je to uspjela.

Podijelila je svoju fotografiju kada je imala 34 godine, na kojoj se mogu primijetiti neke fine linije koje su se počele razvijati duž njenog čela. Potom je pokazala svoje lice kako izgleda sada, 12 godina kasnije, kako bi dokazala da su joj bore nestale.

@naturalfacebible antiwrinkles botox natural alternatives. prevent/improve fine lines/wrinkles #botoxalternative #botoxfree #frownies #finelinesandwrinkles #beautytrend ♬ Bye Bye Bye - *NSYNC

Olga je rekla da mnogi misle da je bila na tretmanima botoksa, ali je izjavila da to nikad nije radila, već da preferira prirodne metode. Naime, koristi tehniku uljepšavanja koja se zove "taping".

Noću stavlja posebnu ljepljivu traku na čelo i to joj je pomoglo u smanjenju bora. Metoda djeluje tako da ograničava kretanje mišića i poboljšava cirkulaciju, tako sprječavajući nastanak bora. Upozorava da morate pažljivo skinuti traku kako ne biste oštetili kožu povlačenjem.

Najbolje ih je nositi noću, ali možete i danju

U komentaru je napisala da je najbolje to raditi nekoliko puta tjedno, za početak, da bi se uočili rezultati. Nakon toga, trake možete koristiti samo nekoliko puta mjesečno.

Mnogi su pratitelji bili impresionirani videom koji je postao viralan, s više od dva milijuna pregleda.

Jedna pratiteljica je napisala: "Nosim ljepljivu traku na licu noću već 10 godina... Još nemam bora na čelu!"

"Je li to sve što radiš? Izgledaš tako mlado", komentirala je druga.

Neki ipak nisu bili impresionirani ovom metodom, napisavši da je botoks mnogo lakši, a jedna pratiteljica je dodala: "Ili jednostavno živite svoj život... i prihvatite promjene."

Pročitajte više