Žena s najvećim usnama na svijetu nastavlja s tretmanima: Hoću biti kao Bratz lutka

ANDREA IVANOVA, Bugarkinja s "najvećim usnama na svijetu" nastavlja s tretmanima za povećanje svojih usana, zakazavši svoj 27. tretman, piše New York Post.

24-godišnjakinja porijeklom iz Sofije je rekla Jam Pressu da se nada da će joj injekcije pomoći da izgleda kao Bratz lutka. "Jako mi se sviđaju i puno se bolje osjećam", rekla je.

Prve filere ugradila je prije nekoliko godina

Osjećala se nesigurno zbog svojih tankih usana. Rekla je da je odmah po tretmanu dobila osjećaj samopouzdanja i počela privlačiti pozornost muškaraca.

"Brojni muškarci iz cijelog svijeta slali su mi poruke na društvenim mrežama, nudili mi novce i pozivali me na putovanja i sastanke", izjavila je. Ivanova ima već preko 9000 pratitelja na Instagramu, a brojni su opčinjeni njenim usnama.

"Jako mi se sviđaju tvoje usne", jedan je muškarac napisao.

"Tako si prekrasna, pravi komad", drugi komentira.

"Fantastično. Volio bih biti muškarac koji ima tu čast da ode na predivnu večeru s tobom... javi mi se", treći će.

Potrošila je velik novac

Ivanova je izjavila da ne brine oko toga da će joj usne prsnuti, usprkos tolikom broju tretmana. Svaki tretman joj košta oko 265 dolara (1770 kuna), tako da je dosad ukupno potrošila više o 5000 dolara (33.378 kuna) usavršavajući svoje usne.

Privukla je i pozornost nekih protivnika

"Trebaš ozbiljnu psihičku pomoć", jedan će od njih. Drugi je opisuju kao "odvratnu".

Prije dvije godine, kad je bila na tek 15 injekcija, za The Post je izjavila: "Postoje ljudi kojima se sviđam s većim usnama, kao i oni kojima se sviđam s manjim usnama. Ali to meni nije važno jer mi je važno ono što se meni sviđa."

Pročitajte više