Žene, biste li objavile svoje fotke na kojima vam se vidi celulit? Trebale bi!

Foto: Instagram 

U TOJ silnoj borbi protiv celulita i svim tim silnim fotografijama fotošopiranih i istesanih ljepotica koje iskaču sa svih društvenih mreža i medija, jedna je žena odlučila biti drugačija. Ona je aktivistica za žensko tijelo i odvažila se pokazati svijetu svoj celulit. I ne samo to - pokrenula je akciju ##CelluliteSaturday i svake se subote lijepo razodjene i slika, sa svim svojim čarima, uključujući i celulitom. "Znam da nije lijep, ali žene drage, čak i da ga se želimo riješiti - ne možemo. On je tu, skriven, pa proviri, i zato je glupo da ga se toliko sramimo.", poručila je ženama svijeta, a poruka je očito legla na plodno tlo jer njen projekt više njen samo njen. Sve više žena odlučilo je objaviti i svoje neretuširane, nenamontirane fotografije sebe i svog celulita, onako kako izgledaju svaki dan. Prirodno da prirodnije ne može.

Taj celulit je postao toliki tabu, iako ga ima gotovo 90 posto žena, čak i one najzgodnije i najljepše.

Oslobodimo zato svoju prirodu, ne skrivajmo taj celulit kao zmija noge - jer realno - zmija nema noge, a žene po defoultu imaju celulit. Ma kako god grozan bio, on je tu i stvarno ga se ne bismo trebali sramiti. Naravno, svi ćemo mi učiniti onoliko koliko želimo da ga smanjimo, ali živjeti u iluziji da su sve žene lijepe osim nas jer imamo celulit, to je laž koju više ne bismo trebali pušiti.

Budite dio ovog projekta, pokažite svoju pravu prirodu, oslobodite svoje noge i svoju guzu i budite inspiracija mlađim generacijama, jer oni čini se vjeruju, da bi žene stvarno trebale izgledati kao naslikane.

Treba promijeniti pogled na lijepo tijelo, treba znati da nisu samo savršene proporcije ono čemu bi žene trebale težiti, jer bi poanta prije svega trebala biti da se svatko osjeća dobro u svom tijelu. 

 

Pročitajte više