Ako voliš dizati utege voljet ćeš i ovakvu inspiraciju

Ako voliš dizati utege voljet ćeš i ovakvu inspiraciju

Foto: Instagram 

NETKO je više za kardio, netko za rekreaciju vani, a netko nikada ne propušta priliku za žestoki trening s utezima. Je li netko od vas postao ovisnik o utezima, o girjama, ma što god da primite u ruku javlja vam se neodoljiv poriv da nabacite koju seriju. Čak i ako su vam dali maleno dijete da ga pridržite na čas.

Ah, što ćete - ovisnost o težini i mišićima ovisnost je koje se ne želite odreći i samo da znate - niste jedini. Daleko od toga. Takvih ovisnika o težini i adrenalinu ima svaka, baš svaka teretana, a lako je moguće da upravo sada, u miru i tišina svoga doma netko prakticira svoju ovisnost. O utezima naravno.

Zato ako toliko volite svoje utege, sigurni smo, voljet ćete i ove inspirativne citate koji neće inspirirati samo vas i vama slične već će svima onima koji ne razumiju vašu strast objasniti kakvo je to stanje svijesti koje vas obuzima pri samoj pomisli na dizanje utega. 

 

Well, it may not be 100% true, but it made us chuckle!

Fotografiju objavljuje GymCrate™ Customised Crates (@gymcrate)

 

This is how I feel when hubby tells me to run..... #ihatecardio #iloveweights

Fotografiju objavljuje O'Callaghan Squad ?????? (@ocal_5)

 

Squat to grow that booty! #justsquat #iloveweights #bootygains #girlsarestrongtoo #getupgetmoving #liftingwontmakeyoumanly

Fotografiju objavljuje Laura / lkay8884@gmail.com (@lkayfitandfab07)

 

When I'm feeling a bit low the gym is the place where I love to be, these past few days it's been one of the main things keeping me happy. There is nothing better then walking in the gym, putting my headphones in, shutting the world out and absolutely losing myself in the weights. Tonight's workout was biceps, triceps and finished off with some intense HIIT cardio! Was an amazing workout and I feel great! Fitness is my everything ???˘ #gymlife #fitnesslifestyle #iloveweights #lovetolift #girlsthatlift #girlswithmuscle #fitforlife #inspiration #instalike #intense #pumped #pushyourself #dedication #determination #fitspiration #gainz #bicepsandtriceps #myhappyplace #loseyourselfintheweights #fitfam #fitspo #ukfitfam #fitgirl #liftheavy #getyourgunsout #loveyourbody

Fotografiju objavljuje Shaunie Boyd (@shaunie_boyd)

 

????

Fotografiju objavljuje ???????? ????? (@kboylefit)

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara