Boogie Lab otvoren na novoj lokaciji, suvlasnik: Ovako sam to od početka zamišljao

Foto: Karlo Jelić

PRIČA o Boogie Labu se nastavlja. Nakon više od godinu dana, koncept broj 2 otvoren je u Arena Centru, u najbrže rastućem zagrebačkom kvartu Lanište.

Iako se prostor nalazi u Centru, već pri samom ulasku u novi Boogie ulazi se u drugi svijet koji je arhitektonski i dizajnerski multifunkcionalno oblikovan, kažu nam iz Boogieja. Sunshine, moonlight i good times u novom će Boogieju zaživjeti u potpunosti. Uz jutarnje, dnevne i večernje ponude, bit će tu live nastupi mladih talentiranih glazbenika koji će zaživjeti od rujna, a radno vrijeme bit će od 8 do 23 sata.

>> Index doznaje: Vlasnici Boogie Laba traže 100 ljudi, otvaraju i lokal u New Yorku

Lokal od 400 kvadrata

Prostor je podijeljen na dva dijela od ukupno gotovo 400 m2. Unutrašnji dio poznatih nam je boogievskih boja i materijala. Na samom ulazu nalazi se vitrina koja će tijekom dana nuditi pekarske proizvode koje obožavamo. Čak 220 sjedećih mjesta skladno je raspoređeno u lokalu.

Unutrašnjim prostorom dominira velika disco kugla iznad community stola koji je zamišljen kao mjesto susreta, dijeljenja i novih kontakata. U sredini stola nalazi se svojevrsni vrt. Veliki šank koji dominira cijelim unutrašnjim prostorom mjesto je na kojem nastaje koktelska priča koja će posebno zaživjeti u večernjim satima. Dizajn interijera potpisuje arhitektica Mia Petričević, dok su za ideju i izvedbu zaslužni Mladen Vidović i Lukša Dominiković.

"Ovo je pravi Boogie kakav sam zamišljao pri samom nastanku koncepta. U kontaktu smo s mladim jazz, funk i soul umjetnicima koji će ovdje imati live nastupe. Ovo je izvrstan ambijent u jako dobrom akustičnom prostoru. Zbog toga je ovdje i disco kugla kojom naglašavamo da će ovdje kroz večernje sate biti prava boogie zabava", otkriva Mladen Vidović i dodaje:

"Kroz jutro i dan gosti uživaju u kavi, jednostavnijem brunchu, a navečer je ovo mjesto klupske atmosfere uz vrhunske koktele i jednostavna jela koje svi vole i žele dijeliti opuštajući se uz zvukove dobre glazbe i live nastupa. U jednom ovo mjesto je "sunshine, moonlight & good vibes".

Džungla u šoping-centru

Kroz staklom odvojen unutrašnji prostor, iza masivnih zavjesa, izlazi se na veliku terasu koja se nalazi na središnjem ulazu u Arena Centar. Prepuna je biljaka i priča je za sebe. Ona će posebno biti živa tijekom proljetnih i ljetnih dana. Ona je dom za više od 300 biljaka od kojih svaka ima svoju priču. 

"Na 400 m2 imamo gotovo 300 biljaka. Tema je bila džungla. Želja je bila da ovaj cijeli prostor bude pravi mali botanički vrt usred Arena Centra. Ovdje se nalazi mnoštvo biljaka, imamo one tropske, mesožderke i razne egzotične biljke. Ima onih koje skoro nikada nitko nije vidio. Svaka od ovih biljaka moći će se kupiti putem QR koda. Svaka od ovih biljaka ima ime i prezime. Ovdje je i drvo banana, ali i drvo novca", otkrila je Petra Gavrić iz PE vrtnog Studija.

Boogie LAB u Areni će nuditi nešto jednostavniju hranu i ponudu jela, ali novi Boogie ima i novitete poput rekreirane teleće hrenovke u lisnatom tijestu koju sami rade s homemade senfom. Tu je i pain suisse sa šunkom, sirom i kremom od kiselih krastavaca, a od slatkih noviteta je blueberry cheesecake cruffin te crookie, hibrid kroasana i cookieja s kikiriki maslacem i višnjom.

"I ovdje pratimo naš sistem doručak, brunch, ručak, večera. Pokrivamo sve dijelove dana, ali tu su nešto jednostavnija jela. Za početak smo ‘pojačali’ vitrinu. Već u podne startamo i s pizzama, a za otprilike mjesec dana krećemo i s ostalim asortimanom", zaključio je Karlo Vulin.

Boogie Lab u Arena Centru radit če svakog dana od 8 do 23 sata. Otvoren je i nedjeljom. Od ovog tjedna radi u soft moodu, dok će u punom kapacitetu proraditi od ponedjeljka, 27. svibnja, otkrili su nam.

Pročitajte više